bing

CRM joka luo asiakasmagneetteja

Suurin osa asiakkaista jättää palveluiden toimittajan huonon asiakkuudenhallinnan vuoksi. Ja juuri siitä syystä on olemassa Lime CRM.

Carl Bernhard Svenke, Norjan jalkapalloliitto

Yli 40 000 Lime CRM -käyttäjää Pohjoismaissa

synlab logo
malux logo
berendsen logo
nylund logo
mercamer kraft logo

Visuaalinen ja käyttäjäystävällinen CRM

Luomamme Lime CRM on CRM-järjestelmä, jota todella tulet käyttämään. Se täyttää kaikki mahdolliset odotuksesi CRM:ää koskien: yhteystiedot, historian, tehtävätiedot, tehtävienhallinnan, kaupat ja markkinointitoimenpiteet. Edellä mainittujen lisäksi voit tehdä Lime CRM -ratkaisun avulla myös paljon muuta.

Miksi Lime CRM?

Kokemus

Yli 25 vuoden kokemuksen ja runsaan 250 vuosittaisen Lime CRM -asennuksen myötä olemme nähneet ja kokeneet paljon – sekä taklanneet kaikki haasteet matkan varrella.

Toimialaratkaisut

Kokemus tuo viisautta. Loppuun asti harkittu, useille eri toimialoille suunnattu CRM-ratkaisumme yksinkertaistaa arkeasi huomattavasti.

Joustavuus

Lime CRM voidaan räätälöidä liiketoimintasi kokoluokan mukaan ja siitä voi tulla niin suuri tai pieni kuin tarpeesi vaatii. Tee kuten yli 1000 muuta asiakastamme on jo tehnyt ja kasva yhdessä kanssamme.

Yhteistyökumppani, joka pysyy rinnalla

Me kehitämme, myymme, asennamme, annamme tukea sekä autamme sinua koko CRM-matkasi ajan.

Lime Support

Asiakaspalvelu, jota suosittelee 98,7% asiakkaista!

Hyvä tuote ja hienot asiakkaat ansaitsevat tietysti hyvän palvelun ja seurannan. Soittaessasi meille asiakaspalvelumme vastaa yleensä kahden tai kolmen ensimmäisen äänimerkin aikana. Se saattaakin olla yksi syy siihen, että vuonna 2018 tekemässämme asiakastutkimuksessa 4297 henkilöstä jopa 98,7% suosittelee muita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haluatko tietää enemmän henkilöistä Lime CRM:n takana?

Entra Eiendom Lime CRM

Tukkukauppa

Nylund Group OY

Aikoinaan Nylund Groupilla oli käytössään vanhanaikainen ja vaikeasti muokattava CRM-järjestelmä, joka ei ollut käyttäjäystävällinen.

Lue Lisää

CRM hintaan, joka heijastaa tarpeitasi

Sen lisäksi, että Lime CRM on visuaalinen ja käyttäjäystävällinen, on se myös yksi markkinoiden edullisimmista CRM-järjestelmistä. Lime CRM -peruspaketti maksaa ainoastaan 300 € kuukaudessa, sisältäen viisi käyttäjää alusta alkaen. Tämän fiksumpaa ja helpompaa saa hakea.

Alkaen. 300 €.

kuukaudessa, sisältäen 5 käyttäjää.

Katso hintamme

Kuinka onnistut CRM:llä?

Helppokäyttöinen CRM, joka on yksinkertainen ymmärtää

Käyttäjäystävällisyys on täysin ratkaiseva seikka, jotta CRM:n kanssa voi menestyä. Kaikkien käyttäjien tulee voida tuntea, että CRM-järjestelmän kanssa on yksinkertaista työskennellä ja että siitä saa myös jotakin vastineeksi. Jos työskentely CRM:n kanssa tuntuu monimutkaiselta, sen käyttäminen tulee jäämään vähäiseksi. Tämä voi koitua yritykselle yhtä mittavaksi ongelmaksi kuin se, ettei talousjärjestelmä toimisi.

Kaikilla yrityksillä on erilaiset tarpeet ja olosuhteet, minkä tulee myös heijastua heidän CRM-järjestelmäänsä. Lime CRM -järjestelmä tarjoaa räätälöidyt ja joustavat ratkaisut, jotka on sovitettu erityisesti eri toimialoille. Tämän lisäksi ratkaisu on niin käyttäjäystävällinen, että se antaa yrityksellesi taatusti kilpailuetua.

CRM tekniikalla, jota päivitetään

Toisinaan on olemassa teknisiä syitä, joiden vuoksi yritys päätyy vaihtamaan CRM-järjestelmän. Esimerkkinä tästä GDPR, eli EU:n uusi lainsäädäntö henkilötietojen käsittelyä ja säilyttämistä koskien. Vanhemmista ja vanhentuneista CRM-järjestelmistä puuttuu monet tietojenkäsittelytoiminnot, joita yritykset nykyään tarvitsevat. Tässäkin mielessä Lime CRM on todella varma valinta.

Saatavilla CRM-tuki ja -asiantuntijat

CRM:n korkea käyttöaste ja jatkokehitys ovat myös riippuvaisia siitä, että järjestelmätoimittaja on saatavilla ja auttamassa prosesseissa. Mikäli toimittaja on toisessa maassa tai tavoittamattomissa, yrityksen CRM saattaa alkaa käydä nopeasti tyhjäkäynnillä. Valitse siitä syystä toimittaja, joka antaa yrityksellesi sen tarpeellisen avun, hoidon ja tuen, jonka CRM tarvitsee toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä voi edelleen auttaa siihen, että järjestelmä pääsee kasvamaan ja tulee hyödynnetyksi optimaalisesti.

CRM:n vaihtaminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta totuus on, ettei yksikään yritys hyödy huonoon järjestelmään jumittumisesta. Lime CRM tekee järjestelmän vaihtamisen helpoksi, jotta yrityksesi pääsee hyödyntämään potentiaalinsa.

Yli 40 000 Lime CRM -käyttäjää Pohjoismaissa!