bing

Asiakkuudenhallinnan tulee olla helppoa – se on meidän juttumme

Asiakkuudenhallinnassa on pohjimmiltaan kyse siitä, että asiakkaat kohdataan samalla tavalla kuin itse haluaisi tulla kohdatuksi. Asiakkuudenhallinnasta käytetään usein myös lyhennettä CRM, joka tulee englannin kielen käsitteestä Customer Relationship Management. Yrityksen vaivaton asiakkuudenhallinta varmistetaan sujuvalla CRM-järjestelmällä, josta löytyy kaikki tarpeellinen hyvien asiakassuhteiden ylläpitoon: yhteystiedot, historiikki, tehtävät, tapahtumien hallinta, kaupat, markkinointitoiminnot ja niin paljon muuta!

Lime CRM mahdollistaa asiakkuudenhallinnan räätälöinnin yrityksen omiin tarpeisiin vastaten – ei päinvastoin.

CRM för byggprojekt

NÄIN LIME CRM VOI AUTTAA SINUA JA YRITYSTÄSI

  • 1. Koko työyhteisö saa kattavan kuvan asiakkaasta yhden ja saman järjestelmän kautta. Myynti, markkinointi ja projektit löytyvät yhdestä ja samasta paikasta. Fiksua, eikö!

  • 2. Sähköpostiin, taloushallintajärjestelmään, sekaviin Excel-tiedostoihin ja pölyisiin mappeihin kertynyt tieto saadaan koottua yhteen paikkaan.

  • 3. Kohtalokkaat unohdukset ja väliinputoamiset jäävät historiaan, kun asiakkaat muistetaan ja tarjouspyyntöihin, tiedusteluihin ja sähköpostiviesteihin todella vastataan.

Älä meitä kuuntele, kuuntele asiakkaitamme

Eräitä Lime CRM:n ominaisuuksia

CRM till Kunder och prospekts

ASIAKKAAT JA HEIDÄN KOKONAISNÄKYMÄNSÄ

Yritys, yhteyshenkilö, keskeiset avainhenkilöt, kaikkien yhteystiedot, tiedot viimeisestä tapaamisesta. Kaikki tarvittava tieto, ja paljon muuta, yhdessä ja samassa paikassa – ja tämä paikka on Lime CRM.

CRM till dokument

TILAA ASIAKIRJOILLE

Onko tärkeitä asioita ripoteltu muistilapuille, Excel-taulukoihin, Outlookiin ja jännittävien kansiopolkujen taakse? Sano hyvästit monimutkaisuudelle! Lime CRM:n avulla kaikki tärkeät asiakirjat ovat saatavilla samasta paikasta, oikeaan asiakkaaseen sidottuina ja vieläpä helposti löydettävissä!

CRM till ärendehantering

TAPAHTUMIEN HALLINTA

Lime CRM:ssä voit helposti kategorisoida ja värikoodata meneillään olevia tehtäviä saadaksesi selkeän yleiskuvan. Tapahtumat voidaan liittää oikeaan asiakkaaseen ja esimerkiksi määrättyyn sopimukseen, koneeseen tai laitteistoon. Näin kaikki asiat sujuvat helpommin.

CRM till ärendehantering

DIILIT RAUDANLUJASSA OTTEESSA

Limen avulla vireillä olevista kaupoista saa hyvän kokonaiskäsityksen. Mitkä diilit ovat nyt kuumimmillaan? Pysytäänkö budjetissa? Mitkä keissit vaativat juuri nyt erityistä huomiota?

Sokerina pohjalle saatte käyttöönne myös käteviä mittareita ja raportteja eri aktiviteettien ja kauppojen seurantaan.

CRM till kampanjer

MARKKINOINTI JA KAMPANJOINTI

Lime CRM soveltuu erinomaisesti tehokkaaseen sähköpostimarkkinointiin sekä asiakkaisiin tai potentiaalisiin asiakkaisiin kohdistuvaan kampanjointiin. Järjestelmä raportoi, kuka mitäkin on lukenut, minkä avulla voidaan myös luoda näppärästi tapahtumia ja saada erilaisia otantoja. Time to get creative!

Branschlösningar

TOIMIALAKOHTAISIA RATKAISUJA

Meillä on valmiiksi paketoituja ratkaisuja energia-, kiinteistö-, rakennus-, kone- ja konsultointialalle, tukkukauppaan sekä jäsenyydenhallintaan. Seitsemän räätälöityä ratkaisua – valmiina käyttöön!

Lue lisää toimialakohtaisista ratkaisuistamme ”Ratkaisut”-valikosta.

50 000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa