bing

CRM-järjestelmä, joka houkuttelee asiakkaita

Haluat varmasti yrityksesi tuplaavan jo ensimmäisen vuoden aikana lukumäärän uusista asiakkaista, joista tulee kanta-asiakkaita. Lime CRM toimii asiakasmagneetin tavoin – se houkuttelee sinulle asiakkaita ja saa heidät jäämään.

Yli 40 000 Lime CRM -käyttäjää Pohjoismaissa

malux logo
restamax logo
synlab logo
mercamer kraft logo
nylund logo

Käyttäjäystävällinen ja visuaalinen CRM-järjestelmä

Lime CRM -järjestelmä on CRM, jota tulet todella käyttämään – ja rakastamaan. Siitä löydät aivan kaiken, mitä voit CRM-järjestelmältä odottaa: historian, yhteystiedot, tehtävienhallinnan, kaupat, markkinointitoimenpiteet ja tehtävätiedot.

Lime CRM -järjestelmän hyötyjä

Pitkä kokemus

Yli 25 vuoden kokemuksen ja runsaan 250 vuosittaisen Lime CRM -asennuksen myötä meillä on paljon kokemusta, jonka varaan nojata. Se merkitsee turvallisuutta sinulle.

Räätälöidyt toimialaratkaisut

Kokemus lisää tietoa. Loppuun asti mietitty, useille eri toimialoille suunnattu CRM-ratkaisumme tekee arjestasi yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa.

Suuri joustavuus

CRM-järjestelmästämme voi tulla täsmälleen niin suuri tai pieni kuin tarpeesi vaatii. Pysy mukana ja kasva yhdessä Lime CRM:n kanssa – niin on tehnyt jo yli 1000 asiakastamme.

Kaikki yhdeltä toimittajalta

Yrityksemme kehittää, myy ja asentaa kaiken, samanaikaisesti seuraten ja antaen tukea. Autamme sinua CRM-järjestelmäsi kanssa koko matkan ajan.

Lime Support

Asiakaspalvelu, jota suosittelee 98,7% asiakkaista!

Hienot asiakkaat ja hyvä tuote ansaitsevat todella hyvän tuen. Jos soitat meille ja asiakaspalvelumme ei ehdi vastata, puhelusi yhdistyy kaikille muille yrityksessä. Ehkä juuri siksi 98,7% asiakastutkimukseen osallistuneesta 4297 henkilöstä suosittelee myös muita ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Lue lisää henkilöistä Lime CRM:n taustalla

CRM-järjestelmämme on tuonut meille yli 1000 tyytyväistä asiakasta

Entra Eiendom Lime CRM

Tukkukauppa

Nylund Group OY

Aikoinaan Nylund Groupilla oli käytössään vanhanaikainen ja vaikeasti muokattava CRM-järjestelmä, joka ei ollut käyttäjäystävällinen.

Lue lisää

CRM-järjestelmä, jossa maksat siitä, mitä tarvitset

CRM-järjestelmämme on sekä käyttäjäystävällinen että visuaalinen, samalla kun se on myös yksi markkinoiden edullisimmista CRM-järjestelmistä. Lime CRM -peruspaketti maksaa ainoastaan 300 € kuukaudessa ja siihen sisältyy jo viisi käyttäjää. Fiksu hankinta – helppo käyttää.

Alkaen 300 €.

Kuukaudessa, sisältäen 5 käyttäjää.

Katso hintamme

Näin CRM-järjestelmä auttaa säilyttämään asiakkaat

Asiakkaat saavat vastauksen suoraan

CRM-järjestelmän ansiosta sinulla on kaikki asiakastieto yhdessä paikassa ja voit antaa nopeita vastauksia joka yhteydenotolla. Tarkasta historia ja yhdistä suoraan oikealle henkilölle perustuen siihen, kenen kanssa asiakas on keskustellut aikaisemmin, tai ota itse pallo vastaan – ilman turhaa odotusaikaa asiakkaille.

Kohtaamisesta tulee henkilökohtainen

CRM-järjestelmän avulla yrityksesi saa kokonaiskuvan jokaisesta asiakkaasta ja yhteydenoton ei tarvitse alkaa aina nollasta siten, että asiakas keskustelisi joka kerta erin henkilön kanssa. Näin ollen on helpompaa jatkaa siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin ja olla henkilökohtainen.

Syvennä asiakassuhdetta

Kun käytössäsi on Lime CRM, saat täyden seurannan siitä, mitä olet luvannut ja milloin on aika palata asiakkaan suuntaan - kiitos sekä historian että muistutusten. Yksikään asiakas ei pääse unohtumaan CRM-järjestelmässä, minkä ansiosta on helpompaa tarjota hieman parempaa palvelua.

Yli 40 000 Lime CRM -käyttäjää Pohjoismaissa!