bing

Miksi Lime?

On olemassa paljon asioita, jotka erottavat Limen muista CRM-toimittajista. Useat seikat tekevät meistä ainutlaatuisia, ja on monta hyvää syytä valita järjestelmämme. Tässä niistä 12!

CRM:n asiantuntija

Markkinajohtaja. Vuonna 2015 meidät nimettiin Ruotsin markkinajohtajaksi myyntituen ja CRM-järjestelmien osalta. Nyt otamme haltuumme Pohjoismaat ja meillä on kuusi toimistoa neljässä eri maassa.

Autamme yritystäsi koko matkan. Kehitys, myynti, käyttö ja tuki – teemme kaiken itse ilman välikäsiä. Tämä siksi, että yrityksesi saisi yhden kumppanin useamman sijaan.

CRM on ainoa asia, mitä teemme. Kaikki muut toimittajat eivät keskity CRM:ään sataprosenttisesti 100%:sti. Mutta me Limellä teemme juurikin niin – ja siksi meistä onkin tullut siinä todella hyviä.

Ota meihin yhteyttä?

Kokemus ja intohimo

Yli 25 vuoden kokemus. Vuosien aikana olemme nähneet CRM:stä suurimman osan ja oppineet siitä paljon. Tämän tietotaidon jaamme tietysti mielellämme yrityksesi kanssa.

Yli 250 lisäystä joka vuosi. Toteutamme Lime CRM -ratkaisun yli 250 kertaa vuodessa ja tiedämme, mitä onnistuneeseen CRM-projektiin vaaditaan. Yrityksesi toimialasta tai koosta riippumatta meillä on kokemusta lähestulkoon kaikenlaisista yrityksistä.

Sitoutumista täydellä sydämellä. CRM on intohimomme ja haluamme todella auttaa yritystäsi saavuttamaan parempia tuloksia. Samanaikaisesti pidämme yhdessä hauskaa matkan aikana.

Malin Johansson Tysk-Svenska Handelskammaren

“Lundalogikin avulla saimme toimivan CRM-järjestelmän ja uudet asiakkuudenhallinnan prosessit, joiden myötä asiakaspysyvyys (retention rate) kasvoi jo ensimmäisen vuoden aikana 25 %:sta 40 %:iin.”

KCaroline Nygren, Projektipäällikkö BMW Financial Services

Joustava järjestelmä

Mahtavaa toimialaratkaisua. Eri toimialoilla on omanlaisensa tarpeet. Erilaiset ratkaisumme pitävät huolen siitä, että täytämme juuri sinun yrityksesi toimialan vaatimat tarpeet.

Liitännät eri tarpeisiin. Toimialaratkaisumme ovat räätälöitävissä ja liitännät esimerkiksi ERP-järjestelmään voidaan tehdä juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Erityisratkaisujen kehittäminen. Vuosien varrella olemme integroineet järjestelmämme lukuisiin muihin järjestelmiin ja siten aikaansaaneet useita ainutlaatuisia ratkaisuja.

Tuki, johon voit luottaa

Nopea ja suora yhteys. Kuka haluaa kuunnella odotusmusiikkia tai käyttää lukuisia näppäinvalintoja? Meillä saat suoran yhteyden Limen työntekijään.

Tavallista parempi tuki. Asiakaspalvelumme vastaa normaalisti 2-3 signaalin jälkeen. Ehkäpä juuri siitä syystä 98,7 % asiakkaistamme suosittelisi muitakin ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Meillä on vastaus. Yli 50 000 Lime CRM –käyttäjän järjestelmänä olemme vastaanottaneet kaikenlaisia kysymyksiä ja pohdintoja. Sen ansiosta tukemme osaa ratkaista niistä suurimman osan, olipa sitten kyseessä iso tai pieni ongelma.

Kokeile itse ja huomaa!

Voisimme jatkaa CRM:stä puhumista loputtomiin. Mutta yksi kuva – tai tässä tapauksessa yksi järjestelmä – kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.