bing

CRM jäsenyhdistyksille

  • Jäsenrekisteri GDPR-tuella, kehittynyt segmentointi ja voimakas hakutoiminto.
  • Saumaton tiketinkäsittely säästää aikaa sisäisesti ja antaa myönteisen jäsenkokemuksen.
  • Mutkaton kampanjahallinta messuja, postituksia ja muita markkinointiaktiviteetteja varten.
  • …ja yhtä sun toista muuta.
Arcada logo
FAR logo
IHO Allergia logo
Skanderborg logo
Skellefteå kraft logo

Jäsentele hyvä rekisteri

Järjestötyössä ja jäsenyyksistä huolehtimisessa on monta mutkaa matkassa. Tulee hallita sata asiaa samaan aikaan, vaikka sisäiset resurssit ovat usein rajalliset. Lisäksi jäsenillä on vaatimuksia palvelun ja yhteydenpidon suhteen. Tunnistatko oman työsi kipupisteet? Lime CRM:n avulla saat modernin jäsenrekisterin monilla helpottavilla toiminnoilla sekä tuen kampanjoiden pyörittämiseen.

Lime CRM järjestöille

Jäsenrekisteri hakutoiminnolla

Saat yleiskatsauksen ja voit eliminoida aikaavieviä toimintatapoja - Lime CRM:ssa kaikki jäsentieto on koottuna ja etsittävissä. Voit tietenkin soveltaa erilaisia suodattimia ja segmentoida tietojasi.

Ammattimainen tiketinkäsittely

Yhdistä Lime CRM puhelinvaihteeseesi, postilaatikoihisi ja kotisivusi yhteydenottolomakkeeseen. Siten voit hoitaa kaikki jäsenasiat ammattimaisesti ja tehokkaasti yhdessä ja samassa työvirrassa.

Päivitykset Omien sivujen kautta

Anna jäsenten päivittää tietonsa suoraan Lime CRM -järjestelmään Omien sivujen (tai vastaavien) kautta. Se säästää aikaasi ja antaa samalla nykyaikaisen jäsenkokemuksen.

Kampanjoiden hallinta

Messut, uutiskirjeet, luennot ja paljon muuta – Lime CRM:ssä käsittelet kaikki kampanjasi. Mittaa tuloksia ja priorisoi ne panostukset, jotka tuottavat eniten tyytyväistä palautetta ja uusia jäseniä.

Täsmäviestintää hakuammunnan sijaan

Toteuta modernia jäsenviestintää kohderyhmittäin suunnatuilla kampanjoilla. Lime CRM:n Newsletter-lisäosa mahdollistaa eriytettyjen vastaanottaja- tai osanottajaluetteloiden luomisen. Näin tavoitat oikealla asialla oikean ihmisen, ja vastaanottajakin arvostaa relevantteja yhteydenottoja sekalaisen sähköpostitulvan sijaan.

bmw Lime CRM

Kuuntele toimialasi kollegaa!

”Lime CRM edustaa käyttäjäystävällistä tietokeskusta, jossa kaikki olennainen tieto löytyy koottuna. Yhdellä klikkauksella työntekijä saa selville, onko yritys jäsen, ketkä ovat yhteyshenkilöt ja mitkä ovat heidän roolinsa, mitä asioita on kesken, mitä keskusteluja on käyty ja mitä markkinointitoimenpiteitä on tehty.”
Malin Johansson, viestintäpäällikkö, Saksalais-ruotsalainen kauppakamarir

Ole seuraava Lime-perheen jäsen

Joitakin satoja jäseniä tai satojatuhansia? Yrityksiä vai yksityishenkilöitä? Vuosien varrella olemme toimittaneet CRM-ratkaisuja useanlaisille jäsenjärjestöille, muun muassa Suomessa Arcada-ammattikoululle, Allergia- ja astmaliitolle, CityShopparille (NK-Mediat); Ruotsissa maan suurimmalle ammattijärjestölle Unionenille, Saksalais-ruotsalaiselle kauppakamarille ja työnantajajärjestö KFO:lle. Nyt haluamme auttaa sinua.

Sinustakin voi tulla asiantuntija

Yli 25 vuoden kokemuksellamme osaamme suurimman osan vikailmoitus- ja työmääräyskäsittelystä, myynnin tuesta ja muusta CRM-järjestelmään liittyvästä. Jaamme tietämyksemme mielellämme kanssasi! Julkaisemastamme materiaalista voit lukea esimerkiksi lisää siitä, kuinka CRM-järjestelmä helpottaa sinun arkeasi ja kuinka menestyt CRM-projektissasi. Kaikki tämä on tietenkin ilmaista.

Ladattava materiaali CRM-blogi

50 000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa