bing

CRM koneille ja ihmisille

  • Yleiskatsaus koneista, mikä mahdollistaa ennakoivan varaosien ja palveluiden myynnin.
  • Tapauskäsittely reklamaatioille, takuuasioille, huollolle ja kaikelle koneisiin ja ihmisiin liittyvälle.
  • Visuaalinen kauppojen hallinta tuo tehokkuutta myyntiin ja palkitsevia asiakassuhteita.
  • …ja yhtä sun toista muuta.
addtech logo
consilium logo
focalspec logo
indutrade logo
sintrol kraft logo
siwertell kraft logo

Vältä sora koneistosi rattaissa

Jos valmistat, vuokraat tai myyt koneita ja teollisuustuotteita, tiedät varmasti, että arki tarjoaa haasteita. Pitkät myyntiprosessit, seuranta ja huoltosopimus- sekä takuuajat ovat joitakin esimerkkejä asioista, joista sinun tulee olla selvillä. Mutta sen ei tarvitse olla niin vaikeaa – Lime CRM:ssä on kaikki tarvitsemasi helposti saatavilla ja hyvässä järjestyksessä.

Lime CRM konealalle

Visuaalinen kauppojen hallinta

Tärkeät tiedot kaupoista havainnollistetaan fiksussa käyttöliittymässä ja ovat siten kaikkien tarvitsijoiden tavoitettavissa. Avainluvuista tulee ymmärrettäviä ja työskentelystä tulee ennakoivaa reaktiivisen sijaan.

Koneparkki

Katso, mitä koneita/tuotteita on saatavilla ja mitkä on myyty/vuokrattu. Työskentele ennakoivasti varaosamyynnissä pitämällä oikeaa tietoa saatavillasi oikeaan aikaan.

Tapaukset ja huolto

Käsittele takuuasioita, reklamaatioita, huoltoa ja muuta koneisiisi ja asiakkaisiisi liittyvää mutkattomasti. Voit myös lisätä fiksun työmääräyshallinnan Lime Fieldin kautta.

Sopimuskäsittely

Onpa kyse takuusopimuksesta, huoltosopimuksesta tai jostakin muusta, voit hallinnoida niitä sujuvasti Lime CRM:ssä – sekä yrityksen että yksittäisten koneiden tasolla.

Toimisto ja teknikot samassa veneessä

Saat toimiston ja kentän väen puhaltamaan yhteen hiileen. Lisäämällä Field-lisäosan Lime CRM -järjestelmään työmääräysten hallinnasta tulee varsin simppeliä. Työpyynnön rekisteröinnistä ja resurssien suunnittelusta työmääräykseen, loppuraportointiin ja laskutukseen – tänne on koottuna kaikki.

bmw Lime CRM

Kuuntele toimialasi kollegaa!

”Nykyiset markkinat vaativat CRM-järjestelmää, joka on yksinkertainen, nopea ja sopeutettu asiakkaan tarpeiden mukaan. Se meillä on!”
Niklas Håkansson, VD PMH International

Hyvin öljytty tiimi

Tiimimme on vuosiin varrella toimittanut monia CRM-ratkaisuja yrityksille konealalla. Addtech, FocalSpec, Indutrade ja Sintrol ovat vain joitakin esimerkkejä. Odotamme innolla, että voimme olla avuksi teillekin.

Sinustakin voi tulla asiantuntija

Yli 25 vuoden kokemuksellamme osaamme suurimman osan vikailmoitus- ja työmääräyskäsittelystä, myynnin tuesta ja muusta CRM-järjestelmään liittyvästä. Jaamme tietämyksemme mielellämme kanssasi! Julkaisemastamme materiaalista voit lukea esimerkiksi lisää siitä, kuinka CRM-järjestelmä helpottaa sinun arkeasi ja kuinka menestyt CRM-projektissasi. Kaikki tämä on tietenkin ilmaista.

Ladattava materiaali CRM-blogi

50 000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa