bing

CRM sinulle, joka myyt koneita ja teollisuustuotteita

Tarvitsetko fiksun järjestelmän, jonka avulla pysyt selvillä asiakassuhteista?

malux logo
restamax logo
synlab logo
mercamer kraft logo
nylund logo

Konealan ratkaisumme

CRM for maskinleleverandører

Projektikatsaus

Jaa tietoa kollegoidesi kanssa sekä potentiaalisista että käynnissä olevista projekteista.

Kasvanut myynti

Päättyneen projektin jälkeen Lime CRM antaa sinulle muistutuksia seurannasta. Ehkäpä asiakas tarvitsee varaosia tai huoltoa – tai aikoo ehkä aloittaa kokonaan uuden projektin?

Yleiskatsauksellinen valkotaulu

Millaisista numeroista olet kiinnostunut? Yleiskatsauksellinen valkotaulu esittää yksinkertaisesti tiedon siitä, kuinka monta projektia sinulla on miehitettävänä tai kuinka moni asiakas ei ole kuullut sinusta kuukauteen.

Kartta

Liitäntä Google Maps –sovellukseen mahdollistaa sen, että voit yksinkertaisesti nähdä asiakkaat tai tuotteet karttanäkymänä – suoraan Lime CRM:ssä.

Tarpeisiisi perustuva hinta

Yli 250 uudella vuosittaisella Lime CRM –asiakkuudella tiedämme, mitä vaaditaan onnistuneeseen CRM-satsaukseen. Tarpeesi ovat ainutlaatuisia ja kun tiedämme, kuinka voimme auttaa sinua, annamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen. Juttele mielellään toimiala-asiantuntijoidemme kanssa.

Hintatieto pyydettäessä.

Katso hintamme

Näin myyntiratkaisumme integroidaan muihin IT-järjestelmiin

Lime CRM on tietokeskus, joka antaa sinulle täyden yleiskatsauksen ja kootun asiakaskuvan – yhdessä paikassa. Käytätkö muita IT-järjestelmiä päivittäisessä työssäsi? Ei ongelmaa – Lime CRM voidaan integroida useimpiin järjestelmiin.

ERP-järjestelmä

Voit yhdistää ERP-järjestelmäsi Lime CRM:n kanssa siten, että sinun tarvitsee työskennellä ainoastaan yhdessä järjestelmässä. Tämä vähentää hallintotoimiin kuluvaa aikaa tehokkaalla tavalla.

Kotisivu

Saat automaattisesti tiedon, kun uudet potentiaaliset asiakkaat ovat kiinnostuneita palveluistasi.

Asiakirjat

Ovatko kaikki asiakirjasi leviteltyinä eri paikkoihin ja erilaisiin säilytystiloihin? Liitä ne Lime CRM -järjestelmään ja saa koottu asiakaskuva.

40 000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa