bing

Lime CRM kehiin ja hit rate nousuun

  • 360 asteen näkymä asiakkaisiin ERP-liitännällä ja kootuilla asiakastiedoilla.
  • Kampanjoiden hallinta messuja, postituksia ja muita markkinointitoimenpiteitä varten.
  • Tehokas myynninhallinta, jossa on asiakkaiden luokittelu ja potentiaali yhdessä näkymässä.
  • …ja yhtä sun toista muuta.
Atoy logo
Itula logo
Mixtec logo
Berendsen logo
Mercamer logo
Prevex logo

Data edellä eikä fiilispohjalta

B2B-myynnissä on omat kommervenkkinsä. Yksi niistä on se, että tien päällä olevat myyjät pysyvät ajan tasalla tilanteesta. Toinen on se, että toimitaan nopeasti ja suunnataan myyjien tarmo oikeisiin kohteisiin konkreettisen tilastotiedon perusteella. Lime CRM tuo siinä työkalut koko myyntitiimin saataville.

Lime CRM myynnin tukena

Yleiskatsaus asiakkaista

Koottu, yleinen kuva asiakkaistasi yhdessä käyttäjäystävällisessä järjestelmässä. Näet budjetin, tulokset ja aktiviteetit samassa paikassa. Saat yhden 360 asteen näkymän asiakkaasta.

ERP-integraatio

Integraatiolla liiketoimintajärjestelmääsi voit koota myyntitilastot, tilaustiedot, laskut ja kaiken muun asiakastiedon yhteen. Kaikki yhdessä järjestelmässä.

Kampanjojen hallinta

Kampanjojen hallinta Lime CRM:ssä antaa sinulle täsmällisen tiedon sijoitetun pääoman tuotosta (ROI) jokaisilla yksittäisillä messuilla sekä mahdollisuuden suorittaa kohdistettuja postituksia. Seuranta tapahtuu tietenkin suoraan järjestelmässä.

Myynnin tuki

Asiakkaiden luokittelu ja potentiaali kootussa näkymässä. Erottele, mitkä tapaamisista tuottavat arvoa ja mitkä ovat ”päiväkahvitapaamisia” ilman ammatillista arvoa. Priorisoi sen mukaisesti.

Kassa kilisemään asiakaskontakteilla

Luo läheisempi suhde nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiisi asianmukaisilla postituksilla. Lisäämällä Newsletter-lisäosan Lime CRM -järjestelmään voit helposti luoda eriytettyjä vastaanottajalistoja ja viestiä oikeasta asiasta oikean henkilön kanssa. Siten voi myydä enemmän ja useammille.

Svenska Bostäder Lime CRM

Kuuntele toimialasi kollegaa!

”Lime CRM yhdistää kahden maailman parhaat puolet: käyttäjäystävällisen CRM-järjestelmän ja merkittävät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.”
Ole-Kristian Arnesen, New Wave Norge

Lime Engage

Hyötyjä pelillistämisestä

Sitä saa, mitä mittaa. Ohjaa työyhteisöäsi tekemään oikeita asioita ja sparraa myyjiäsi pelillistämisen avulla. Engage-lisäosa Lime CRM -järjestelmässä sopii käytettäväksi sekä klassisia myyntikilpailuja varten että hienovaraisempaan myyntityön ohjaamiseen. Luot itse kilpailut perustuen niihin avainlukuihin CRM-järjestelmässä, jotka ovat tärkeimpiä yrityksellesi juuri nyt.

Intohimoisia B2B-ammattilaisia

Vuosien varrella olemme toimittaneet monia CRM-ratkaisuja myyntivetoisille yrityksille. Malux, Mercamer Oy, Atoy Automotive, Restamax, Nurminen Logistics, Würth, Indutrade, Prevex, Beverage Partners Finland, Itula, Nylund, Mixtec Oy, Addtech, Rauhala. Nämä ja monet muut myynnin ja tukkukaupan alan yritykset ovat lähteneet yhteistyöhön kanssamme. Nyt odotamme innolla mahdollisuutta auttaa sinunkin yritystäsi.

Sinustakin voi tulla asiantuntija

Yli 25 vuoden kokemuksellamme osaamme suurimman osan vikailmoitus- ja työmääräyskäsittelystä, myynnin tuesta ja muusta CRM-järjestelmään liittyvästä. Jaamme tietämyksemme mielellämme kanssasi! Julkaisemastamme materiaalista voit lukea esimerkiksi lisää siitä, kuinka CRM-järjestelmä helpottaa sinun arkeasi ja kuinka menestyt CRM-projektissasi. Kaikki tämä on tietenkin ilmaista.

Ladattava materiaali CRM-blogi

50 000 tyytyväistä käyttäjää eri puolilla maailmaa