bing
Onnistu CRM-projektissasi

Juliste: Onnistu CRM-projektissasi

CRM on yksinkertainen konsepti: luo parempi suhde sinun ja asiakkaidesi välille. Mutta niin yksinkertaista se ei ole, että ostat CRM-työkalun ja uskot sen tekevän itsestään kaiken työn. Olemme toteuttaneet CRM-järjestelmää 90-luvun alusta lähtien. Vuosien aikana olemme nähneet sekä menestyneitä että vähemmän onnistuneita projekteja. Tähän julisteeseen olemme koonneet tärkeimmät opetukset CRM-projektissa onnistumisen varmistamiseksi.

Lataa

Lataa julisteemme nyt

Henkilötietojen käsittely

Ottamalla käyttöön maksuttoman kokeilun ja jatkossa mahdollisesti tilaamalla palvelun annan suostumuksen, että henkilötietojani, mukaan lukien nimeäni, sähköpostiosoitettani, puhelinnumeroani (myös puheluissa ja viesteissä) ja mahdollisia muita digitaalisia osoitteitani, säilytetään Lime Technologiesilla digitaalisia palveluita, markkinointia, väärinkäytösten estämistä sekä tilastointi- ja analysointitarkoitusta varten.

Tietoja, joita suoraan tai epäsuorasti tallennan käyttämällä Lime Technologiesin digitaalisia palveluita, voidaan käyttää muiden asiakastietojen lailla Lime Technologiesilla minuun itseeni kohdistuvaan markkinointiin ja sisällön sopeuttamiseen, palveluihin, mainostamiseen sekä uusien palveluiden kehittämiseen. Digitaalisten palveluiden käyttämisestäni kerätään tietoja muun muassa evästein.

Suostumukseni on voimassa siihen asti, että itse perun sen. Suostumus ei lakkaa olemasta voimassa vain, mikäli palvelua ei tilata tai uusita.

Olen tietoinen siitä, että minulla on milloin hyvänsä oikeus perua suostumus syytä ilmoittamatta ottamalla yhteys Lime Technologiesin asiakaspalveluun.

Lisätietoa Limen henkilötietojen käsittelystä saa täältä >

Wippii – Olet saanut mailia!

Juliste on lähetetty sähköpostiisi.

Psst! Joskus roskapostihirviö syö sähköpostimme, joten muista kurkata myös sieltä jos julistetta ei löydy...