bing
Lisää CRM-järjestelmäsi käyttöä

Juliste: Lisää CRM-järjestelmäsi käyttöä

Kun yritys on käyttänyt CRM-järjestelmää jo pidemmän aikaa, saattaa tuntua siltä, ettei järjestelmän täyttä potentiaalia enää hyödynnetä. Siihen voi olla useita syitä: se, että käyttäjät eivät käytä tärkeitä toimintoja, että toiminnot ovat passiivisia tai että järjestelmä ei ole kasvanut yrityksen mukana. Mutta suuntaa voi aina muuttaa!

Lataa

Lataa julisteemme nyt

Henkilötietojen käsittely

Ottamalla käyttöön maksuttoman kokeilun ja jatkossa mahdollisesti tilaamalla palvelun annan suostumuksen, että henkilötietojani, mukaan lukien nimeäni, sähköpostiosoitettani, puhelinnumeroani (myös puheluissa ja viesteissä) ja mahdollisia muita digitaalisia osoitteitani, säilytetään Lime Technologiesilla digitaalisia palveluita, markkinointia, väärinkäytösten estämistä sekä tilastointi- ja analysointitarkoitusta varten.

Tietoja, joita suoraan tai epäsuorasti tallennan käyttämällä Lime Technologiesin digitaalisia palveluita, voidaan käyttää muiden asiakastietojen lailla Lime Technologiesilla minuun itseeni kohdistuvaan markkinointiin ja sisällön sopeuttamiseen, palveluihin, mainostamiseen sekä uusien palveluiden kehittämiseen. Digitaalisten palveluiden käyttämisestäni kerätään tietoja muun muassa evästein.

Suostumukseni on voimassa siihen asti, että itse perun sen. Suostumus ei lakkaa olemasta voimassa vain, mikäli palvelua ei tilata tai uusita.

Olen tietoinen siitä, että minulla on milloin hyvänsä oikeus perua suostumus syytä ilmoittamatta ottamalla yhteys Lime Technologiesin asiakaspalveluun.

Lisätietoa Limen henkilötietojen käsittelystä saa täältä >

Wippii – Olet saanut mailia!

Juliste on lähetetty sähköpostiisi.

Psst! Joskus roskapostihirviö syö sähköpostimme, joten muista kurkata myös sieltä jos julistetta ei löydy...